Δοσομετρικά Συστήματα για Έγχυση Χλωρίου - Οξέων (ρύθμιση PH)

Τα δοσομετρικά συστήματα για έγχυση χημικών (χλωρίου και οξέων), όπως υδροχλωρικό οξύ, pH-minus, υποχλωριώδες νάτριο, κ.ά., είναι κατάλληλα για πισίνες και μονάδες βιολογικού καθαρισμού ή επεξεργασίας νερού.

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

 • Δοσομετρική Αντλία Injecta Athena PR 2
  Η ηλεκτρομαγνητική δοσομετρική αντλία Injecta Athena PR 2 φέρει κεφαλή από PVDF, ένα θερμοπλαστικό φθοροπολυμερές, εξαιρετικά ανθεκτικό σε χημικά. Φέρει διάφραγμα από PTFE (οργανικό πολυμερές) με μεγάλη διάρκεια ζωής και συμβατό με τα περισσότερα χημικά.
  362,40
 • Δοσομετρική Αντλία Injecta Athena PR 2
  Η ηλεκτρομαγνητική δοσομετρική αντλία Injecta Athena PR 3 φέρει κεφαλή από PVDF, ένα θερμοπλαστικό φθοροπολυμερές, εξαιρετικά ανθεκτικό σε χημικά. Φέρει διάφραγμα από PTFE (οργανικό πολυμερές) με μεγάλη διάρκεια ζωής και συμβατό με τα περισσότερα χημικά.
  0,00
 • Δοσομετρική Αντλία Injecta Athena PR 2
  Η ηλεκτρομαγνητική δοσομετρική αντλία Injecta Athena PR 4 φέρει κεφαλή από PVDF, ένα θερμοπλαστικό φθοροπολυμερές, εξαιρετικά ανθεκτικό σε χημικά. Φέρει διάφραγμα από PTFE (οργανικό πολυμερές) με μεγάλη διάρκεια ζωής και συμβατό με τα περισσότερα χημικά.
  0,00
 • Injecta Olimpia BP
  Η ηλεκτρομαγνητική δοσομετρική αντλία Injecta Olimpia BP είναι αναλογική με σταθερή ρυθμιζόμενη χειροκίνητα παροχή 0-100% και κατάλληλη για όλα τα χημικά που χρησιμοποιούνται σε πισίνες.
  136,80
Click to access the login or register cheese