Ηλεκτρο-Μηχανολογικός Εξοπλισμός

Προμήθεια & Εγκατάσταση

Ηλεκτρο-μηχανολογικός εξοπλισμός​ πισίνας

Η εταιρεία ECO ΤΕΧΝΙΚΗ διαθέτει πλήρη σειρά μηχανημάτων για την σωστή κατασκευή πισίνας, την οικονομική λειτουργία της, την μεγιστοποίηση της ικανοποίησης που προσφέρει στον ιδιοκτήτη της και την μείωση της απασχόλησης για συντήρηση. 

Φίλτρα πισίνας

Αντλίες πισίνας

Συστήματα απολύμανσης με αλάτι

Συστήματα απολύμανσης με αλάτι. Λειτουργούν με ηλεκτρόλυση του αλατιού που προστίθεται στην πισίνα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

Σύστημα αυτόματης ρύθμισης pH

Σύστημα αυτόματης ρύθμισης του p-H του νερού της πισίνας.
Το σύστημα αυτόματης ρύθμισης του p-H διατηρεί σταθερό το p-H προκειμένου να επιτυγχάνεται η μέγιστη απόδοση της απολύμανσης. Το σύστημα περιλαμβάνει δοσομετρική αντλία, ψηφιακό ελεγκτή με αναλογική ρύθμιση και ηλεκτρόδιο με ειδική θήκη. 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

Συστήματα θέρμανσης πισίνας

Αντλίες θερμότητας

Ειδικές αντλίες θερμότητας οι οποίες λόγω του υψηλού συντελεστή απόδοσης (COP: Coefficient of Operation) επιτυγχάνουν γρήγορη θέρμανση της πισίνας με μικρή κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Λειτουργούν και με υφάλμυρο νερό, συνδυαζόμενες με συστήματα ηλεκτρόλυσης αλατιού καθώς και με θαλασσινό νερό.
Για την κατασκευή των κολυμβητικών δεξαμενών η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις καλύτερες διεθνώς εταιρείες PENTAIR και VIVALDI.

Ηλιακοί συλλέκτες πισίνας

Οι ηλιακοί συλλέκτες για πισίνες τοποθετούνται στην οροφή του κτιρίου (κεραμίδια η επίπεδο δώμα). Το νερό της πισίνας με την βοήθεια της αντλίας ανακυκλοφορίας του νερού, κυκλοφορεί στους συλλέκτες, θερμαίνεται από την ηλιακή ακτινοβολία και επιστρέφει ζεστό στην πισίνα. Οι ηλιακοί συλλέκτες κατασκευάζονται από PVC ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία σε μαύρο η κεραμιδί χρώμα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

Εναλλάκτες θερμότητας

Εναλλάκτες θερμότητας που συνδυάζονται με το κεντρικό σύστημα θέρμανσης του σπιτιού (λέβητα πετρελαίου, η αερίου), κατάλληλοι για κάθε τύπο νερού.

Καλύμματα και φράκτες για πισίνα

Θερμομονωτικά καλύμματα

Σε όλες τις θερμαινόμενες πισίνες η χρήση θερμομονωτικού καλύμματος είναι επιβεβλημένη διότι αλλιώς η θερμότητα διαφεύγει από το νερό στο περιβάλλον και συνεπώς γίνεται μεγάλη σπατάλη της ενέργειας (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, ηλεκτρικό ρεύμα) που χρησιμοποιείται για την θέρμανση της.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

Καλύμματα ασφαλείας (χειμώνα)

Καλύμματα τα οποία εξασφαλίζουν ασφάλεια έναντι ατυχήματος για μικρά παιδιά, κατοικίδια ζώα κλπ. Προσαρμόζονται σε κάθε διάσταση πισίνας και τοποθετούνται κυρίως για την περίοδο του χειμώνα προστατεύοντας την πισίνα από φύλλα, βρωμιές κλπ.

Φράκτες για πισίνα

Φράκτες για προστασία παιδιών και κατοικίδιων ζώων.

Προβολείς LED

Προβολείς νέας τεχνολογίας LED οι οποίοι προσφέρουν οικονομική λειτουργία και αναβάθμιση της πισίνας με εναλλαγή χρωμάτων μέσω Led Controller και Remote Control. 

Αυτόματες σκούπες καθαρισμού πισίνας

Μια μεγάλη ποικιλία από αυτόματες σκούπες που λειτουργούν είτε αυτόνομα, είτε σε συνδυασμό με την αντλία ανακυκλοφορίας της πισίνας είτε με δική τους ξεχωριστή αντλία προσφέροντας καθαρή πισίνα και μηδενική απασχόληση του ιδιοκτήτη για καθαρισμό από φύλλα, σκόνες κλπ. 

Επικοινωνήστε μαζί μας και ρωτήστε μας!

Click to access the login or register cheese