Αντλίες Πισίνας

Ο ρόλος της αντλίας σε μία πισίνα είναι πολύ σημαντικός. Θέτει το νερό σε κίνηση, το περνάει από το φίλτρο οπότε παραμένει καθαρό, κρυστάλλινο και έχει πολύ λιγότερες πιθανότητες να πιάσει άλγη. Υπάρχουν πολλές επιλογές και τελική απόφαση θα πρέπει να συνυπολογίσει παράγοντες όπως το είδος της χρήσης, το μέγεθός της, κλπ.

Μία αντλία πισίνας πρέπει να λειτουργεί αρκετές ώρες την ημέρα και αυτό σημαίνει υψηλή κατανάλωση και κόστος λειτουργίας. Η καλύτερη λύση στο πρόβλημα είναι οι αντλίες μεταβλητών στροφών.

ΑΝΤΛΙΕΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΩΝ ΣΤΡΟΦΩΝ

Γιατί να επιλέξει κανείς αντλία μεταβλητών στροφών; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα τους σε σχέση με τις αντλίες σταθερών στροφών;

1. ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Οι αντλίες μεταβλητών στροφών συντελούν σε σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι 80%! Μία κλασσική αντλία πισίνας καταναλώνει ενέργεια όσο 7 ψυγεία (!) που είναι οι πιο ενεργοβόρες οικιακές συσκευές.

2. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΙΛΤΡΑΝΣΗ. Σε χαμηλές στροφές επιτυγχάνεται καλύτερη φίλτρανση και σε υψηλές στροφές επιτυγχάνεται καλύτερο back-wash του φίλτρου.

3. ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ. Σε χαμηλότερες στροφές η αντλία λειτουργεί με πολύ χαμηλότερη στάθμη θορύβου σε σχέση με μία αντλία σταθερών στροφών.

4. ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΦΘΟΡΕΣ. Η λειτουργία σε χαμηλότερες στροφές σημαίνει χαμηλότερη θερμοκρασία λειτουργίας και συνεπώς λιγότερες φθορές στα μηχανικά μέρη της αντλίας.

Η εταιρεία PENTAIR είναι η πρωτοπόρος στην κατασκευή αντλιών μεταβλητών στροφών έχοντας εισαγάγει στην αγορά την πρώτη αντλία Intelliflo από το 2004. Έκτοτε έχει πουλήσει 1,5 εκατομμύρια αντλίες συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση 12,7 δισεκατομμυρίων(!) κιλοβατωρών (kWH).

Η διαφορά τιμής μιας αντλίας μεταβλητών στροφών σε σχέση με μια συμβατική αντλία υπολογίζεται ότι αποσβένεται σε 8-10 μήνες

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας και ρωτήστε μας!

Click to access the login or register cheese