Στεγάνωση Πισίνας

Με υλικά κρυσταλλοποίησης

Στεγάνωση πισίνας

Η εταιρεία ECO – ΤΕΧΝΙΚΗ με την πολύχρονη εμπειρία της στις μονώσεις και στην κατασκευή κολυμβητικών δεξαμενών εγγυάται την τέλεια στεγάνωση πισίνας χρησιμοποιώντας τα πλέον προηγμένα υλικά
κρυσταλλοποίησης
.

Υλικά κρυσταλλοποίησης

Τα επαλειφόμενα στεγανοποιητικά βαθιάς κρυσταλλοποίησης στεγανοποιούν απόλυτα, μόνιμα προστατεύουν το σκυρόδεμα από κάθε χημική προσβολή. Επαλειφόμενα στο σκυρόδεμα λαμβάνει χώρα μία καταλυτική αντίδραση. Η αντίδραση αυτή παράγει κρυστάλλους οι οποίοι οσμωτικά μεταναστεύουν στο εσωτερικό των πόρων, των τριχοειδών και των μικρορωγμών του σκυροδέματος κλείνοντάς (φράζοντάς) τους μόνιμα.
Η όλη διαδικασία παραγωγής κρυστάλλων, μετανάστευσής τους στο εσωτερικό του σκυροδέματος και μόνιμη σφράγιση αυτού, συνεχίζεται αδιάκοπα εφόσον συναντά νερό εντός αυτού. Λόγω του τρόπου λειτουργίας τους τα επαλειφόμενα στεγανωτικά κρυσταλλοποίησης μπορούν να εφαρμοστούν τόσο για θετικές όσο και για αρνητικές πιέσεις, εξασφαλίζοντας πλήρη στεγανοποίηση του σκυροδέματος.
Στις κολυμβητικές δεξαμενές τα υλικά κρυσταλλοποίησης χρησιμοποιούνται τόσο με την μορφή στεγανωτικού στην μάζα του σκυροδέματος όσο και στην επάλειψη των εσωτερικών επιφανειών.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ρωτήστε μας!

Click to access the login or register cheese
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Games People Say Security